Για τη ΔιΕΕξοδο

ΔιEEξοδος – Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ

Έξι χρόνια τώρα η εργατική τάξη και ο λαός, η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών, των αγροτών, της νεολαίας, ζούμε την κόλαση των Μνημονίων: της φτώχειας, της εφιαλτικής ανεργίας, της νέας ξενιτιάς, της κατάρρευσης της δημόσιας υγείας και παιδείας. Ζούμε τον εξευτελισμό κάθε έννοιας δημοκρατίας, το «δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε», την διαρκή βία και καταστολή. Ζούμε την επιβολή των αποφάσεων της Τρόικας, της ΕΕ και του ΔΝΤ, το σύγχρονο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που υποσχέθηκε ότι «θα καταργήσει τα μνημόνια», σήμερα προωθεί αδίστακτα το πιο βάρβαρο μνημόνιο, παρά και ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού που πέρσι τέτοια εποχή έδειξε ότι θέλει να καταργήσει αυτή την πολιτική, θέλει να αλλάξει σελίδα!

Αν κάτι μας έμαθαν αυτά τα έξι χρόνια των μεγάλων αγώνων και των ωμών εκβιασμών, είναι ότι τα Μνημόνια είναι συνώνυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ότι η μόνη πολιτική εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η βάρβαρη αντιδραστική πολιτική για το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης εις βάρος των λαών, που στη χώρα μας ονομάζεται Μνημόνιο. Ότι κατάργηση των Μνημονίων, εργατικά και λαϊκά δικαιώματα μέσα στην ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αδύνατον να υπάρξουν. Γνωρίσαμε για τα καλά το πραγματικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι το «σπίτι των λαών». Πρωτοστατεί στην εκμετάλλευση, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στις μαζικές ιδιωτικοποιήσεις, στην «απελευθέρωση των αγορών», στην υποταγή της εκπαίδευσης, της υγείας, της περίθαλψης, του περιβάλλοντος και κάθε δημόσιου αγαθού στην «αγορά». Η πολιτική της στρέφεται ενάντια στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη φτωχομεσαία αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς ελευθεροεπαγγελματίες, τους επιστήμονες -την ίδια στιγμή που λειτουργεί υπέρ των πολυεθνικών και του κεφαλαίου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι «θεματοφύλακας της ειρήνης». Ήταν και είναι ιμπεριαλιστικός μηχανισμός. Συμμετέχει ενεργά και είναι συνυπεύθυνη για όλες τις επεμβάσεις που έχουν οδηγήσει ολόκληρες χώρες στην καταστροφή και χιλιάδες άμαχους στο δρόμο της προσφυγιάς, στην Γιουγκοσλαβία, στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Συρία, στην Αφρική.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποτελείται από «ισότιμους εταίρους». Εντείνει την ανισότητα μεταξύ των χωρών, ενισχύει την ηγεμονία των ισχυρότερων χωρών και μετατρέπει άλλες -κυρίως τον ευρωπαϊκό Νότο- σε ζώνες φτηνής εργασίας και υπερεκμετάλλευσης, την ίδια στιγμή που οδηγεί σε συρρίκνωση και εξάλειψη τομείς της παραγωγής.

-Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι «ανθρωπιστική». Η βαθιά ρατσιστική πολιτική της αποτυπώθηκε στην ξεδιάντροπη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό. Μια συμφωνία που νομιμοποιεί τα κλειστά σύνορα και τους φράχτες και ανοίγει το δρόμο για παράνομες μαζικές απελάσεις προσφύγων και μεταναστών και χιλιάδες θανάτους αθώων.

Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προσπαθεί να «λύσει το πρόβλημα του χρέους». Αντιθέτως, το «δημόσιο» χρέος, που σήμερα φορτώνουν σε όλους μας την αποπληρωμή του, γιγαντώθηκε με την ένταξη της χώρας παλιότερα στην ΕΟΚ και στη συνέχεια στην ΟΝΕ και το ευρώ. Σήμερα αξιοποιείται ως «φόβητρο» και ως «επιχείρημα» για να δυναμώνει η ιμπεριαλιστική επιβολή, ο ασφυκτικός έλεγχος που στη χώρα μας παίρνει την ακραία  μορφή της μόνιμης επιτροπείας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι «χώρος δημοκρατίας». Πρόκειται για έναν αυταρχικό, αντιδραστικό μηχανισμό, μέσω του οποίου προσπαθούν να καταργήσουν κάθε έννοια δημοκρατίας, εργατικών δικαιωμάτων, λαϊκής κυριαρχίας. Οι εξελίξεις στη χώρα μας –ιδίως μετά το δημοψήφισμα του περασμένου Ιούλη– αλλά και οι εξελίξεις σε σχέση με την TTIP το αποδεικνύουν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι «προστάτιδα των δικαιωμάτων». Η πολιτική της στρέφεται ενάντια σε κάθε δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, στα κοινωνικά αγαθά, στην ισότητα. Υποθάλπει τον ρατσισμό και τον φασισμό.

-Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ο «παράδεισος των επιδοτήσεων». Τα ΕΣΠΑ είναι μοχλός ιδιωτικοποιήσεων, ελαστικής εργασίας, ενίσχυσης των μεγαλοεργολάβων. Η κοινή αγροτική και αλιευτική πολιτική και οι επιδοτήσεις οδήγησαν στο ξεκλήρισμα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς, σε όφελος των μεγαλοαγροτών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί ως όπλο πολιτικού και ιδεολογικού εκβιασμού ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του. Η απειλή εξόδου από το ευρώ και ο φόβος της ρήξης με την ΕΕ καλλιεργούν ένα ασφυκτικό κλίμα, πάνω στο οποίο βασίστηκε και βασίζεται το δόγμα TINA («Δεν υπάρχει εναλλακτική»), που προβάλλεται με ασφυκτική ομοφωνία από όλο το φάσμα του καθεστωτικού πολιτικού και των συστημικών μέσων ενημέρωσης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν μεταρρυθμίζεται από μέσα». Αποτελεί πολιτική και οικονομική ένωση του κεφαλαίου, είναι ο δρόμος για την ενοποίηση των αστικών τάξεων της Ευρώπης ενάντια στους λαούς. Αντίθετα, η ενοποίηση και η κοινή πάλη των λαών για τα δικαιώματά τους περνά μέσα από την σύγκρουση με αυτόν τον ιμπεριαλιστικό μηχανισμό της ευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας, την αποδυνάμωση και την διάλυσή του. Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί στρατηγική δέσμευση και επιλογή και για την οικονομική ολιγαρχία της χώρας μας.  Η ρήξη με τις δυνάμεις του κεφαλαίου στη χώρα μας είναι και ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Δεν μπορεί να υπάρξει απαλλαγή του εργαζόμενου λαού από τα Μνημόνια και τη φτωχοποίηση, παρά  μόνο μέσα από τη  ρήξη και την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε αντίθεση με την κυρίαρχη προπαγάνδα, η έξοδος από την ευρωζώνη και την ΕΕ είναι προς το συμφέρον της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

Μέσα από ένα κίνημα που θα θέτει το θέμα της ρήξης και αποδέσμευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση από τη σκοπιά της εργατικής τάξης και της εξυπηρέτησης των λαϊκών αναγκών, ενάντια στην οικονομική ολιγαρχία και την πολιτική της. Από τη σκοπιά του διεθνισμού, της ανεξαρτησίας της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς, της λαϊκής κυριαρχίας, κι όχι από τη σκοπιά της “εθνικής” ανάπτυξης. Από την σκοπιά της ρήξης συνολικά με την ΕΕ και όχι μέσα από συναινετικές συμφωνίες «διαπραγμάτευσης» της θέσης της χώρας στην ευρωζώνη. Σε πλήρη αντίθεση με τον αναδυόμενο σε χώρες της ΕΕ συντηρητικό και αντιδραστικό «ευρωσκεπτικισμό».

Όσοι και όσες υπογράφουμε αυτό το κείμενο, αρχίζουμε τη συγκρότηση μιας Πρωτοβουλίας που θα συμβάλλει ώστε μέσα στο μαζικό εργατικό και λαϊκό κίνημα να δυναμώσει η αντίληψη ότι «υπάρχει εναλλακτική, έξω από  το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Μια Πρωτοβουλία που θα προσπαθήσει να συνδέσει το αίτημα της αποδέσμευσης από ευρώ και ΕΕ με την πάλη ενάντια στα παλιά και νέα μνημόνια, ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όποια άλλη κυβέρνηση τα εφαρμόζει, με την πάλη για τη μονομερή διαγραφή του χρέους, για εθνικοποιήσεις των τραπεζών και των στρατηγικών τομέων της οικονομίας κάτω από εργατικό και λαϊκό έλεγχο, για την άμεση βελτίωση της ζωής των εργαζομένων και την ικανοποίηση των στόχων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, με την πάλη ενάντια στην Ευρώπη-Φρούριο, με τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, με την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών, με την πάλη ενάντια στον φασισμό.

Μια Πρωτοβουλία που θα προσπαθήσει να συνδεθεί με τους αγώνες σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο πλευρό των εργατών και της νεολαίας στη Γαλλία, του κινήματος που παλεύει για ένα αριστερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα στη Βρετανία, του τεράστιου κινήματος αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Μια Πρωτοβουλία που θα δημιουργηθεί από συλλογικότητες, αγωνιστές, εργαζόμενους, επιστήμονες, ανθρώπους της τέχνης, του πολιτισμού, των δικαιωμάτων, τοπικές κινήσεις, εργατικές συλλογικότητες, κινήσεις αλληλεγγύης, με δημοκρατικές διαδικασίες, σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την κίνηση  αυτή επιδιώκουμε να συμβάλλουμε:

  • Στην πλατιά αποκάλυψη του ρόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επίθεση που δέχεται η εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία, στην τεκμηρίωση του στόχου της αποδέσμευσης από αυτήν.
  • Στην προβολή και την απόδειξη ότι υπάρχει ζωή έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με επεξεργασίες, με κινηματικές παρεμβάσεις, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα.
  • Στη συνεργασία και την κοινή δράση σε συγκεκριμένα ζητήματα (πχ πάλη κατά της ΤΤΙΡ) με κάθε κίνηση και ρεύμα που αντιπαρατίθεται με την ευρωζώνη και την ΕΕ, από την σκοπιά των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων, έστω και από διαφορετική σκοπιά ή με επιμέρους στόχους.
  • Στην ανάπτυξη των άμεσων αγώνων του εργατικού και λαϊκού κινήματος με έμφαση στη σύνδεσή τους με τον άμεσο αγώνα ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους μηχανισμούς της.

Υπογραφές:

(Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση dieexodos@gmail.com)

  1. Αγαπητός Θανάσης, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας
  2. Αδαμόπουλος Νίκος, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ
  3. Αθανασοπούλου Αντωνία, δημοτική σύμβουλος Δήμου Περιστερίου
  4. Αναγνωστάκης Αλέκος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
  5. Ανδρέου Τιάνα, συνδικαλίστρια Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
  6. Αποστολάτος Αλέξανδρος, φαρμακοποιός
  7. Αργυρίου Νίκος, Δίκτυο Σπάρτακος
  8. Αργυροκαστρίτης  Μήτσος, λιθογράφος, πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΚΑ
  9. Ασκητής Γιώργος, αγρότης
  10. Βαϊνάς Παντελής, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ
  11. Βασιλείου Παντελής, μέλος σωματείου μισθωτών τεχνικών
  12. Βατικιώτης, Λεωνίδας οικονομολόγος-δημοσιογράφος, μέλος της Επιτροπής Αλήθειας δημοσίου χρέους
  13. Βαφειαδου Ελένη, αρχιτεκτόνισσα, Γραμματέας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ
  14. Βαφειάδης Μιχάλης, αρχιτέκτονας (εξωτερικό)
  15. Βλάχας Κώστας, φοιτητής ΕΜΠ
  16. Βουρεκάς Θοδωρής, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
  17. Γαϊτάνου Ειρήνη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια
  18. Γαννιάρη Πόπη, μισθωτός τεχνικός
  19. Γεράρδη Ολυμπία, ξεναγός
  20. Γούσης Κώστας, δικηγόρος
  21. Γραμμέλης Βασίλης, εκδότης
  22. Δεσύλλας Δημήτρης, πρώην ευρωβουλευτής
  23. Δραγανίγος Αντώνης, μηχανικός εργαζόμενος στη ΜΟΔ
  24. Ζιώζια Ηρώ, ασκούμενη δικηγόρος
  25. Θάνου Ειρήνη, μέλος συλλογικότητας ATTACK στην ανεργία και στην επισφάλεια
  26. Καλαμπόκας Χρήστος, ηλεκτρολόγος μηχανικός
  27. Κανιάρης Θανάσης, δημοσιογράφος
  28. Καραλή Αιμιλία, εκπαιδευτικός
  29. Καραμπέλη Μαρία, ειδικευόμενη γιατρός.
  30. Κατσιδήμας Δημήτρης, αγρότης
  31. Κοκκίνης Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης
  32. Κόλλιας Θοδωρής, δημόσιος υπάλληλος
  33. Κοντομάρης  Σπύρος, μέλος Δ.Σ. ΕΚΑ
  34. Κοσκινάς  Δημήτρης, μισθωτός τεχνικός
  35. Κουτσούμπα Δέσποινα, αρχαιολόγος, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής
  36. Κρασάκης Νίκος, πολιτικός μηχανικός
  37. Κρεασίδης Γιώργος, εκπαιδευτικός
  38. Λουλουδάκης Κώστας, συγγραφέας
  39. Μαλτέζου Θεανώ, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
  40. Μανίκας Σταύρος μέλος Δ.Σ. ΕΚΑ
  41. Μαρκέτος Σπύρος, πανεπιστημιακός, μέλος της Επιτροπής Αλήθειας δημοσίου χρέους
  42. Μαυρομμάτης Γιώργος, άνεργος χημικός
  43. Μινωτάκης Αλέξανδρος υποψήφιος διδάκτωρ ΕΚΠΑ
  44. Μόσχος Γιάννης, φυσικός
  45. Μπέτης  Γιώργος μελος Δ.Σ. συνδικάτου επισιτισμού Αττικής
  46. Μπίστης Χρίστος, συνταξιούχος
  47. Νικολιδάκη Φλώρα,  περιφερειακή σύμβουλος Αττικής
  48. Νταλακογεώργος  Αντώνης Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ, μέλος της ΕΕ της ΠΝΟ και του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πειραιά
  49. Παλληκαράκης Νίκος, μέλος Δ.Σ συλλόγου μεταπτυχιακών
  50. Παναγιωτάκης Χρήστος, ηθοποιός
  51. Παπανικολάoυ Πάνος, γιατρός, γραμματέας ΟΕΝΓΕ, δημοτικός Σύμβουλος Δ. Περιστερίου
  52. Πετρόπουλος Γιώργος, δημοσιογράφος
  53. Πίττας Κώστας, γραμματέας Ομοσπονδίας εργαζομένων Υπουργείου Ανάπτυξης
  54. Πλάτωνας Μαυρομμάτης, μηχανικός εργαζόμενος στον ΔΕΔΗΕ
  55. Πολύδωρος Κώστας, συνδικαλιστής στην ιδιωτική υγεία
  56. Ρούσσης Γεώργιος, πανεπιστημιακός
  57. Σκαμνάκης Θανάσης, συγγραφέας
  58. Σκουλαρίκη Ιωάννα, άνεργη
  59. Σμυρνιώτης Χάρης, εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ του ΙΓΜΕ
  60. Σουάνη Μαρία, εργαζόμενη στη ΔΕΗ
  61. Σοφός Φίλιππος, Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΙΓΜΕ
  62. Τζαμουράνης Δημήτρης, Πρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
  63. Τζιουβάρα Ολίβια, μέλος συλλογικότητας ATTACK στην ανεργία και στην επισφάλεια
  64. Τριάντη Έφη, εκπαιδευτικός
  65. Χατζηστεφάνου Αρης, δημοσιογράφος
  66. Χριστοφίδου Στέλλα, υποψήφια διδάκτωρ νομικής
  67. Χρύσης Αλέξανδρος, πανεπιστημιακός

 

(Για υπογραφή, στείλτε ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, πόλη, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηdieexodos@gmail.com)

    1. Aσσαριώτης Παύλος συνταξιούχος δάσκαλος
    2. Paolo Concetti, Αρχιτέκτων, Αθήνα
    3. Raljabara Kalmila, Ιδ. Υπάλληλος
    4. Αγαπητού Ειρήνη, άνεργη λογίστρια, Αθήνα
    5. Αγγελόπουλος Αντώνης, Νέα Χαλκηδόνα
    6. Αγγελόπουλος Αντώνης, Νέα Χαλκηδόνα
    7. Αδαμακόπουλος Γιάννης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Καλαμάτα
    8. Αδαμόπουλος Δημήτρης, φοιτητής Φυσικού
    9. Αδαμόπουλος Δημήτρης, φοιτητής Φυσικού
    10. Αδαμόπουλος Κωστας, αυτοκινητιστής
    11. Αδρακτάς Κώστας, ηλεκτρολόγος μηχανικός, Πεύκη Αττικής
    12. Αθανασάκη Βάσω, Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου)
    13. Αθανασιάδης Σπύρος, Θεσσαλονίκη
    14. Αθανασιάδης Σπύρος, Θεσσαλονίκη
    15. Αθανασίου Εμμανουήλ, Μέλος ΔΣ Συνδέσμου Εργαζομένων της ΑΣΠΡΟΦΟΣ (θυγατρική των ΕΛΠΕ)
    16. Αθανασόπουλος Άρης, επαγγελματίας
    17. Αθανασόπουλος Θόδωρος, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός
    18. Αθανασόπουλος Τάσος, συνταξιούχος
    19. Αϊβαλής Πάνος, Δημοσιογράφος
    20. Αϊβαλής Πέτρος, Εκδότης
    21. Αλεμίδου Θώμη, εκπαιδευτικός, μέλος ΔΣ Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ΓΣ ΕΔΟΘ
    22. Αλεξίου Σπύρος, Εκπαιδευτικός, Αθήνα
    23. Αλτίνου Ευρώπια
    24. Αλχατζίδης Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος, Κορυδαλλός
    25. Αμοιρόπουλος Κώστας, εκπαιδευτικός
    26. Αμπατζής Βαγγέλης, ηθοποιός
    27. Ανβάρ Γεώργιος, Αλεξάνδρεια
    28. Ανδρεάκου Λία, άνεργη αρχαιολόγος
    29. Ανδρέας Τριανταφύλλου φοιτητής, Χανιά
    30. Ανδριανοπούλου Δήμητρα, συνταξιούχος Ο.Α.Ε.Δ Καλαμάτα
    31. Ανδριανοπούλου Χριστίνα, φοιτήτρια
    32. Ανδρίτσος Θανος, Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής με την παράταξη «Φυσάει Κόντρα»
    33. Ανδρουλιδάκη Φραντζέσκα, ιδιωτικός υπάλληλος
    34. Αντρέας Μαλιγιάννης ,αυτοαπασχολούμενος, Ν ΣΜΥΡΝΗ
    35. Αντωνόπουλος Βασίλειος, Κουκάκι, Ελ. Επαγγελματίας
    36. Αντωνόπουλος Παύλος, πρόεδρος Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας
    37. Αργυροηλιόπουλος Γιώργος, καθηγητής
    38. Αριστοτέλης Τριανταφυλλόπουλος, άνεργος, Αίγιο
    39. Αρκούδης Ηλίας, φοιτητής, Πάτρα
    40. Αρκούδης Νικόλαος φοιτητής Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής
    41. Ασαλουμίδης Κων/νος Υποψ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Κοζάνης με την «Αριστερή συμπόρευση για την Ανατροπή-Ανταρσία στη Δυτική Μακεδονία
    42. Βαλλή Έλενα, Εκπαιδευτικός, Αθήνα
    43. Βαλσαμάκης Νώντας, φοιτητής, εργαζόμενος στην πληροφορική
    44. Βαρβέρης Χρήστος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγ. Ανάργυροι
    45. Βαρδαξής Διαμαντής, Ηράκλειο Κρήτης
    46. Βαρελίδου Έλσα, Καλλιθέα/ Αριστερή Πρωτοβουλία Τεχνικών (ΣΜΓ)
    47. Βαρθολομαίου Χρύσα, ιδ. υπάλληλος, Μοσχάτο
    48. Βάσιλας Μάκης μισθωτός λογιστής
    49. Βασιλειάδης Δημήτρης, ελεύθερος επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη
    50. Βασιλείου Αργύρης, συνταξιούχος, πρώην μέλος ΓΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
    51. Βασιλείου Αρώνης Μάνος, φοιτητής φιλοσοφικής
    52. Βασιλείου Βασιλεία Συνταξιούχος Ο.Α
    53. Βασιλείου Φραγκίσκος, μουσικός
    54. Βάσσης Διονύσης, Καματερό
    55. Βάσσης Παναγιώτης , Καματερό
    56. Βάσσου Αθηνά, φοιτήτρια ΕΜΠ
    57. Βάσσου Αθηνά, φοιτήτρια ΕΜΠ
    58. Βάσσου Κική, αρχιτέκτων, μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ
    59. Βαφειάδου Αντωνία, Δημ. Σύμβουλος Περιστερίου
    60. ΒέζουΘάνια, αδιόριστη εκπαιδευτικός
    61. Βελοπετρόπουλος Πέτρος, Συνταξιούχος
    62. Βελοπετροπούλου Β, Συνταξιούχος
    63. Βερβέρης Μιχάλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ίλιον
    64. Βερνάρδου Πόπη, Νομικός, συγγραφέας
    65. Βισαξής Νικόλαος Μιλτιάδης, άνεργος συγγραφέας, μέλος της συλλογικότητας ATTACK στην ανεργία και στην επισφάλεια, Αθήνα
    66. Βισαξούδης Μιλτιάδης, Άγιος Δημήτριος
    67. Βλάχα Ντίνα, Υπάλληλος Παν/μίου Ιωαννίνων
    68. Βλαχογεώργος Γιώργος, Γιατρός Πνευμονολόγος
    69. Βλαχογιώργης Γεώργιος, Χαλκίδα/ Γιατρός
    70. Βλάχος Γιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ίλιον
    71. Βλάχος Δημήτρης, Μηχανικός
    72. Βλάχος Δημήτριος, πρώην μέλος Ε.Ε. Ομοσπονδίας Οικοδόμων, Ιωάννινα
    73. Βλάχος Χρήστος, φοιτητής ΑΠΘ, Ιωάννινα
    74. Βογιατζής Πέτρος, αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων ΟΑΕΕ
    75. Βουγέλλης Στρατής, πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, Πρέβεζα
    76. Βουράκης Μιχάλης οικονομολόγος
    77. Βουρεκάς Μιχάλης, Αθήνα / Δικηγόρος
    78. Βραδής Στέλιος, μηχανικός
    79. Βραζιτούλη Ευγενία, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου ΕΤΕΠ Παν/μίου Ιωαννίνων
    80. Βρεττού Ιωάννα, Ανεργη, Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρίπολης/ Mέλος του ΑΝΤΙΦΑ Τρίπολης
    81. Βυθούλκα Αναστασία, φοιτήτρια
    82. Γαϊτάνη Μαρία, Χαϊδάρι/ Φυσικός
    83. Γαλιατσάτου Βασιλική, φοιτήτρια ΑΣΟΕΕ
    84. Γαλίζης Νικόλαος, Λογιστής, Κερατσίνι-Δραπετσώνα
    85. Γανιάρη Ιφιγένεια, εκπαιδευτικός, Γραμματέας Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας
    86. Γάτσιος Βασίλης. Οικονομολόγος, Περιστέρι
    87. Γεροτζιάφας Γρηγόρης, καθηγητής Ιατρικής, Παρίσι
    88. Γεωργάκη Έλενα, φοιτήτρια ΕΜΠ
    89. Γεωργάκη Έλενα, φοιτήτρια ΕΜΠ
    90. Γεωργακόπουλος Ιωάννηςκάτοικος ΌσλοΝορβηγίας
    91. Γεωργιάδης Γιώργος Υποψ. Αντιπερειφερειάρχης Νομού Κοζάνης με την «Αριστερή συμπόρευση για την Ανατροπή-Ανταρσία στη Δυτική Μακεδονία
    92. Γεωργίου Γιώργος, Λογιστής
    93. Γεωργίτση Αθηνά, άνεργη, γραφίστρια, Αθήνα
    94. Γεωργιτσόπουλος Γιάννης, δικηγόρος, Πάτρα
    95. Γιαϊτζής Μιχάλης, ιδ. Υπάλληλος
    96. Γιακουμέλος Νίκος, δημοσιογράφος
    97. Γιαννικοπούλου Βασιλική, κοινωνική λειτουργός, θεραπεύτρια ΟΚΑΝΑ, Πάτρα
    98. Γιαννούλης Δημήτριος, συνταξιούχος ΟΤΑ, Ζίτσα
    99. Γκινούδης Αλέξης, φοιτητής
    100. Γκόντοβος Σταύρος, άνεργος, Ιωάννινα
    101. Γκουράρος Νίκος – Αρχιτέκτονας Κήπου
    102. Γούναρης Θανάσης, Δάσκαλος, Ιδρυτικό μέλος, πρώην Πρόεδρος και νυν μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
    103. Γουργού Ελένη, Βιολόγος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
    104. Γραμματικάκη Εφηλένα, μουσικός
    105. Γρηγορακάκης Μιχάλης, ιδιωτικός υπάλληλος, Αθήνα
    106. Γρηγοριάδης Κώστας γελοιογράφος
    107. Γρηγοριάδου Ισμήνη, πρόεδρος Συλλόγου Τοπογράφων Χαλκιδικής
    108. Γριβέας Πολύχρονης
    109. Γρόλλιος Γιώργος, πανεπιστημιακός
    110. Γώγος Ευάγγελος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ίλιον
    111. Δαλδαράς Σταύρος, Ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των γραφικών τεχνών, Γαλάτσι, Αθήνα
    112. Δαμέλος Πάνος, Ιδιωτικός υπάλληλος
    113. Δαρδαβίλα Μυρτώ, Άνεργη, Ίλιον
    114. Δαρδαβίλα Μυρτώ, υποψήφια διδάκτορας
    115. Δαφέρμου Ειρήνη, μέλος του ΚΣ της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
    116. Δημάκης Αριστομένης Μηχανολόγος μηχανικός
    117. Δημητρά Θεώνη, φοιτήτρια
    118. Δημητρόπουλος Γιάννης, φοιτητής
    119. Δημόπουλος Γιάννης, φοιτητής ΕΜΠ
    120. Δημόπουλος Κων/νος, Άνεργος, Ίλιον
    121. Δήμτσας Ευτύχιος, ΔΕ
    122. Διδιμιώτη Ξένια, φοιτήτρια
    123. Διδυμιώτης Γιώργος, φαντάρος
    124. Δρακοπούλου Σταυρούλα, Ν. Μάκρη/Δημοτική Σύμβουλος Μαραθώνα
    125. Ελαφρός Γιάννης, δημοσιογράφος
    126. Ευθυμίου Κώστας, φοιτητής
    127. Ευθυμίου Νίκος, Συνδικαλιστής ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων
    128. Ευθυμίου Χριστόδουλος, Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΟΤΑ Πρόεδρος ΕργαζομένωνΔήμου Αγ Δημητρίου Μέλος Οικονομικής Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος Μέλος ΔΣ ΤΠΔΥ
    129. Ευσταθίου Γιάννης, Απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών
    130. Ζαβουδάκης Παναγιώτης, εκπαιδευτικός, Πάτρα
    131. Ζαβουδάκης Πάρης-Χρήστος, φοιτητής Φιλοσοφίας, Πάτρα
    132. Ζάρα Σία, Ίλιον/ άνεργη
    133. Ζαφείρης Διαμαντής εργαζόμενος στο πρόγραμμα ψυχαργώς, Αθήνα
    134. Ζάχαρη Αγγελική, Ιδ. Υπάλληλος
    135. Ζαχαρίας Μουτάφης, αγρότης, Ρέθυμνο
    136. Ζαχάρου Αρετή, Συνταξιούχος
    137. Ζέρβας Μιχάλης, φοιτητής ΕΜΠ
    138. Ζιάγκου Μελίνα, δημοσιογράφος
    139. Ζιουτωπούλου Ελένη
    140. Ζούβγιας Γιώργος, φοιτητής, Ιωάννινα
    141. Ζουμπής Γιώργος, Δάσκαλος
    142. Ζουρμπάκη Ανδρομάχη, Περστέρι/ Γιατρός
    143. Ζωγράφος Πολύκαρπος, Δικηγόρος, Ιωάννινα
    144. Ηλίας Βαγγέλης, Φοιτητής Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    145. Ηλίας Κωνσταντινίδης, φοιτητής Φιλοσοφικής
    146. Ηλίας Νίκος, Γραμματέας Σωματείου Μετάλλου Ν. Ιωαννίνων
    147. Θεοδωρόπουλος Στέλιος, Συνταξιούχος, Μέλος του ΑΝΤΙΦΑ Τρίπολης
    148. Θεοχαροπούλου Κωνσταντίνα, φοιτήτρια
    149. Θερμογιάννης Λάζαρος, πρώην Δήμαρχος Μεταμόρφωσης
    150. Θερμός Λευτέρης, κειμενογράφος-σεναριογραφος
    151. Ιατράκης Παναγιώτης, Δημοσιογράφος
    152. Ιτόπουλος Χρήστος, Ν. Ιωνία /Πολ-Μηχανικός
    153. Ιωαννίδου Γιώτα, πρώην μέλος ΔΣ ΟΛΜΕ
    154. Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος , φοιτητής, Θεσσαλονίκη
    155. Καβαδάκη Μιρέλλα, φοιτήτρια ΝΟΠΕ
    156. Καββαδάς Διονύσιος Καθηγητής Δ.Ε. Μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Πρέβεζας
    157. Καισαρίδη Σοφία, φοιτήτρια Μαθηματικού
    158. Κάκος Νεοκλής, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγ. Ανάργυροι
    159. Καλαβάνος Παναγιώτης, ασκούμενος δικηγόρος
    160. Καλαϊτζής Κωνσταντίνος , Περιστέρι
    161. Καλαντζοπούλου Μαρία, Εκπαιδευτικός
    162. Καλαρά Γεωργία, τεχν. γεωπόνος, καθηγήτρια Ιταλικών
    163. Καλεάδης Γιώργος, Πρόεδρος «Πυρικαύστου Ελλάδας», οικονομολόγος,συγγραφέας
    164. Καλογρίδης Βασίλης, Αθήνα/ Εκπαιδευτικός.
    165. Καμηλάκης Μανόλης, Ξενοδοχοϋπάλληλος
    166. Καμήλαλης Θάνος, δημοσιογράφος, Αθήνα
    167. Καμινιώτης Παναγιώτης, γεωπόνος, μέλος συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ βαθμού Καρδίτσας
    168. Κανάκης Δημήτρης
    169. Κανελλοπούλου Χριστίνα, σχεδιάστρια
    170. Κάνταρος Ηλίας, Σεπόλια/ Γεωπόνος
    171. Καπιτσίνης Νίκος, υποψήφιος διδάκτορας
    172. Καραγιαννίδης Στάθης, συνταξιούχος, Κυψέλη, Αθήνα
    173. Καράμπαλης Σπύρος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Αθήνα
    174. Καραμπάς Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος
    175. Καραμπατζάκη Αλίκη, εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λασιθίου «Μ. Λιουδάκη», αναπληρωματική αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου, Ιεράπετρα
    176. Καράμπελας Μάνος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Ιδιωτικός Υπάλληλος
    177. Καρατάσος Θωμάς φοιτητής Γεωπονικής
    178. Καραχάλιου Έφη, φοιτήτρια φαρμακευτικής
    179. Καρδάρας Φώτης, Ναυπηγός Μηχανικός, Ιδιωτικός υπάλληλος, Αθήνα
    180. Καρίπογλου Αθηνά, αρχαιολόγος
    181. Κάρρα Δήμητρα, συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος  Φαρμακείου Αλληλεγγύσης στα Πατήσια
    182. Καρτσωνάκης Γεώργιος, Λογιστής
    183. Κασαπίδης Γιώργος, Μεταφραστής, Αθήνα
    184. Κασίτας Αντώνης εικονολήπτης
    185. Κατράδη Ελένη, μέλος Radical IT
    186. ΚατσανεβάκηΖαμπία, ΕΔΙΠ ΕΜΠ, ΔΕ ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ
    187. Κάτσαρης Παναγιώτης, Γεωπόνος Βιοτεχνολόγος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (Καλαμάτα)
    188. Κατσιάβαλος Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος, Θεσσαλονίκη
    189. Κατσιάπης Λάμπης, Φιλαδέλφεια
    190. Κατσιματίδου Χρύσα, Ν. Σμύρνη/
    191. Κατσιματίδου Χρυσή Ισμήνη, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος
    192. Κατσίμπα Ανθή, συνταξιούχος στην Ερατεινή Φωκίδας
    193. Κατσίμπα Δάφνη, γιατρός πρόεδρος της ΕΝΙΘ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ
    194. Κατσίμπα Δάφνη, γιατρός, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ
    195. Κατσίμπα Ιωάννα Θεσσαλονίκη, Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού Θεσσαλονίκης
    196. ΚατσιόλαΛίνα, βιβλιοϋπαλληλος, αδιόριστη  νηπιαγωγός
    197. Κατσούλας Λάμπρος, έμπορος
    198. Καυκαλάς Μανόλης συντ/χος τραπεζ/λος Αθήνα
    199. Κέλογλου Παύλος, άνεργος
    200. Κιντσάκη Μαρία, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη
    201. Κιουρτζόγλου Σωτήρης, Ιδιωτικός υπάλληλος Μέγαρα Αττικής
    202. Κιούσης Γιώργος, φοιτητής
    203. Κίτσος Αργύρης
    204. Κίχη Σοφία, Άνεργη, Πετρούπολη
    205. Κλάδης Διονύσης, Μεταλλειολόγος Μηχανικός–Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών
    206. Κλάδης Διονύσης, μηχανικός
    207. Κλείτσας Αλεξανδρος, αγρότης, Τρίκαλα
    208. Κλίάφα Βικτωρία, Τρίκαλα Θεσσαλίας/ εκπαιδευτικός
    209. Κόγιας Μιχάλης, φοιτητής
    210. Κοκκινόπουλος Παντελής, γιατρός, δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου
    211. Κόκκορη Νάγια, Περιστέρι / Φοιτήτρια
    212. Κόκκορης Μάκης
    213. Κοκολάκη Χρυσούλα, νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο
    214. Κόλλια Γωγώ, φοιτήτρια
    215. Κολλιαράκης Ανδρέας, ποιητής
    216. Κόλλιας Αντώνης, φοιτητής
    217. ΚολοκάθηςΤασος, Προγραμματιστής
    218. Κολότσιος Αθανάσιος, Μηχανολόγος Μηχανικός, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ-ΤΚΜ, Θεσσαλονίκη
    219. Κολωνιώτου Αναστασία εκπαιδευτικός Π.Ε. Ν. Αργολίδας
    220. Κομπόλιας Χάρης, φοιτητής
    221. Κορρέ Κατερίνα, Ρέθυμνο, Κρήτη
    222. Κοσίνας Χρήστος, φοιτητής
    223. Κοσιώρη Αλεξάνδρα – συνταξιούχος
    224. Κοσμοπούλου Όλγα, γιατρός, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝ Νικαίας, μέλος ΔΣ ΙΣΠ
    225. Κοτρώτση Φωτεινή, σκηνοθέτης πρώην μέλος ΔΣ σωματείου σκηνοθετών
    226. Κοτρώτσιος Νίκος, Δάσκαλος
    227. Κοτσάφτης Κωνσταντίνος, οικοδόμος, Ιωάννινα
    228. Κότσιρα Αναστασία, Φαρμακοποιός, Περιστέρι
    229. Κότσιρα Σάσα, Περιστέρι/ Φαρμακοποιός
    230. Κουβακάς Γιώργος, φοιτητής
    231. Κουβάτης Νίκος, Συνταξιούχος, Αγ. Ανάργυροι
    232. Κουζελέας Ευστράτιος, εκπαιδευτικός
    233. Κουλούρη Ειρήνη, άνεργη μουσικός/άνεργη οικιακή βοηθός, Αγία Παρασκευή
    234. Κουνατίδης Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας Θεσσαλονίκη
    235. Κούνδουρος Γιάννης, Ηλ. Μηχανικός
    236. Κουρούκλης Αντώνης, πρόεδρος ΠΟΠΟΚΠ, μέλος Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ
    237. Κουρτέσης Βασίλης, λογιστής, μέλος συνέλευσης Συντονισμού εργαζομένων-ανέργων και σωματείων Πρέβεζας
    238. Κουτρουμπάκης Κώστας, φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση
    239. Κρανάκης Χρήστος, φοιτητής Γεωπονικής
    240. Κρασάκης Δημήτρης, φοιτητής
    241. Κρεασίδης Γιώργος, εκπαιδευτικός, μέλος ΔΣ Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ΕΕ ΕΔΟΘ
    242. Κριθαράς Δημήτρης Αρχαιολόγος
    243. Κριτσοτάκη Ιουλία, Ιδ. Υπάλληλος, Πειραιάς
    244. Κυριακάκης Γιάννης, Οικονομολόγος-Εκπαιδευτικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
    245. Κυριακάκης Σταμάτης, Κορωπί
    246. Κυριακίδη Σοφία, Κουκάκι/ Χημικός
    247. Κυριακίδη Στέλλα, Πάτρα/ Φοιτήτρια
    248. Κυρούσης Αλέξανδρος, Σχεδιαστής/Αρχιτέκτων, Αθήνα
    249. Κωνσταντινίδης Ηλίας, φοιτητής Φιλοσοφικής
    250. Κωνσταντίνος Καλαϊτζής, Περιστέρι
    251. Κωνσταντίνου Σοφία άνεργη Εκπαιδευτικός
    252. Κωνσταντόπουλος Αντρέας, μηχανικός Η/Υ, Αθήνα
    253. Κωνσταντόπουλος Σταύρος, μουσικός
    254. Κωστόγιαννης Ταξιάρχης, Εκπαιδευτικός
    255. Κώττης Θανάσης, Ιωάννινα
    256. Λαθήρας Γιάννης, πρόεδρος Γ ‘ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
    257. Λακκοβικιώτης Βαγγέλης, φοιτητής
    258. Λαμπίρης Χρήστος
    259. Λαμπρόπουλος Χάρης, εργαζόμενος στην πληροφορική
    260. Λάμπρου Νίκη, φοιτήτρια
    261. Λασκαράτος Θανάσης
    262. Λάσκαρης Αντώνης, Ν. Χαλκηδόνα
    263. Λεβίδη Μαρία, Γλυφάδα /Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
    264. Λένας Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός, Βέρνη, Ελβετία
    265. Λεσιώτη Μαρία, φοιτήτρια
    266. Λευκός Π. Ιατρός
    267. Λεχουρίτης Γιώργος , laeg@otenet.gr, 6976878867, Κυψέλη/ Ψυχολόγος
    268. Λιανός Αλέξανδρος, φοιτητής
    269. Λιανός Θέμης, φοιτητής
    270. Λιανού Αθηνά, φοιτήτρια, Πάτρα
    271. Λιαπόπουλος Παναγιώτης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πιάδων Πεντέλης, νοσηλευτής ΜΕΘ
    272. Λιάρα Φαίη, Εκπαιδευτικός
    273. Λιάρος Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος, Μονεμβασιά
    274. Λιβιτσάνος Γεράσιμος, δημοσιογράφος
    275. Λιόντου Βασιλική, φοιτήτρια Μαθηματικού
    276. Λούβαρης Μιχάλης, φοιτητής Μαθηματικού
    277. Λούβρου Σοφιάννα, Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
    278. Λούρη Ξένια, άνεργη, Αθήνα
    279. Λυγκουνάκης Γιώργος, δημοσιογράφος
    280. Λυγκουνάκης Γιώργος, Δημοσιογράφος, Πετρούπολη
    281. Λυμπερόπουλος Βασίλης, πρωτοετής φοιτητής
    282. Μαθιουδάκη Ιωάννα, Ιδ. Υπάλληλος
    283. Μακρής Μάκης, πολιτικός μηχανικός, μέλος ΣΜΤ
    284. Μακρίδης Κοσμάς, ιδιωτικός υπάλληλος
    285. Μακροδημήτρης Στέλιος, υπάλληλος ΕΛΤΑ
    286. Μακρυγιάννης Στέφανος, Δάσκαλος, Κομοτηνή, Μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Ροδόπης
    287. Μαλγαρινού Βασιλική, αδιόριστη δασκάλα, Κιλκίς
    288. Μάλλη Ειρήνη, Ανεργη Μονεμβασιά
    289. Μάλλη Ειρήνη, άνεργη, Μονεμβασιά
    290. Μαμακής Μιχάλης, συνταξιούχος ΟΤΑ, Ιωάννινα
    291. Μαμουνάς Κωνσταντίνος, φοιτητής
    292. Μανουρά Ελπίδα. Δικηγόρος Ηρακλείου
    293. Μάντζαρης Γιάννης, Μηχανικός/Μέλος ΣΜΤ
    294. Μάντζιος Δημήτριος, εκπαιδευτικός, Δελβινάκι Ιωαννίνων
    295. Μαντζώρος Ηλίας, ελεύθερος επαγγελματίας
    296. Μανωλάτος Γιάννης, Δημ. Υπάλληλος, Ίλιον
    297. Μανώλης Ισαάκ, πολιτικός μηχανικός, Θεσσαλονίκη
    298. Μανωλοπουλος Γιαννης, ΔΣ Συλλογου Τεχνικών Βιομηχανίας
    299. Μανωλόπουλος Γιάννης, μηχανικός
    300. Μαραγκουδάκης Σταύρος, Κολωνός, εργαζόμενος στη βιομηχανία, μέλος ΣΜΤ
    301. Μάρκου Γρηγόρης, υπ. Διδάκτωρ ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη
    302. Μαρούσης Γιώργος. συγγραφέας αρθρογράφος
    303. Μαρτζούκος Αλέξανδρος, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ελ. Ηθοποιών
    304. Μασούρας Χρήστος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
    305. Ματίκας Λάμπρος, εργάτης, Θεσσαλονίκη
    306. ΜαυρωνάςΔημητρης, Ελεύθερος επαγγελματίας, Κέρκυρα
    307. Μελισοβας Γεώργιος, συνταξιούχος τέως γραμματέας νομαρχιακής του ΔΗΚΚΙ Ιωαννίνων
    308. Μεντή Αναστασία, εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ, Ιωάννινα
    309. Μεντή Σοφία, φαρμακοϋπάλληλος, Ιωάννινα
    310. Μεντής Χρήστος, υπάλληλος ΟΤΑ/Πρόεδρος Συλλόγου ΟΤΑ, Ιωάννινα
    311. Μηνακάκη Νεφέλη, φοιτήτρια Υγείας
    312. Μισσιρ Ιάκωβος, Αγ. Ανάργυροι
    313. Μιχαλόπουλος Δημήτρης, Συμβασιούχος ΥΠΠΟ
    314. Μιχαλόπουλος Φώτης, Ξενοδοχοϋπάλληλος
    315. Μοσχονάς Μάκης
    316. Μόσχου Εύη, Εργαζόμενη, Πετρούπολη
    317. Μουγκοπέτρος Κώστας, δικηγόρος, Αθήνα
    318. Μουλός Θοδωρής, φοιτητής ΕΜΠ
    319. Μουρεχίδης Ιωάννης, δημοτικός υπάλληλος, Κόνιτσα
    320. Μουσκεφτάρα Αναστασία, Ψυχολόγος, ειδική παιδαγωγός, Ημαθία
    321. Μουτάφη Γιαννούλα, νοικοκυρά
    322. Μουτάφης Χαράλαμπος, συνταξιούχος Δημοσίου
    323. Μπάκας Αχιλλέας, οικοδόμος, Ιωάννινα
    324. Μπακος Βασίλης, μεταπτυχιακός φοιτητής ΠΤΔΕ Ιωαννίνων
    325. Μπάμπη Στέλλα, Οδοντίατρος
    326. Μπάνος Κυριάκος, δημοσιογράφος, Αθήνα
    327. Μπάρα Ιουλία Δέσποινα, ιδιωτική υπάλληλος, Αθήνα
    328. Μπαρδάνη Σμαράγδα, Αυτοαπασχολούμενη πολίτικος μηχανικός
    329. Μπαρέκος Απόστολος, αγροτοκτηνοτρόφος, Ζίτσα
    330. Μπαρμπαλια Ελενη συνταξιούχος μέλος ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ζωγράφου
    331. Μπαχούρου Βασω, Ιδ. Υπάλληλος
    332. Μπαχούρου Διονυσία, Εκπαιδευτικός
    333. Μπελεγρίνης Κώστας, φοιτητής
    334. Μπέστας Ιωάννης, καθηγητής φυσικής Β/εκπαίδευσης, Ιωάννινα
    335. Μπίζος Αλέξανδρος , Φοιτητής, Αθήνα
    336. Μπινιώρη Άσπα, Ψυχολόγος, Αθήνα
    337. Μπλάνας Δημήτρης, Μηχανικός
    338. Μπουγάς Κώστας, Συνταξιούχος, Γιάννενα
    339. Μπουλαμάτση Λένα, Αρχιτέκτων, Αθήνα
    340. ΜπουλούταΆννυ
    341. Μπούρδαλας Παναγιώτης, εκπαιδευτικός, Πάτρα
    342. Μπουρολιάς Γιώργος, αρχιτέκτονας, Σκύρος
    343. Μυκωνιατης Γιάννης, φοιτητής Νομικής Κομοτηνής
    344. Ναλπαντίδης Στάθης, ελ. Επαγγελματίας, Αθήνα
    345. Νάνος Βαγγέλης γεωπόνος-μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων
    346. Νέζου Λίνα, φοιτήτρια τμήματος Μ.Ε.Υ. Παν/μίου Ιωαννίνων, εργαζόμενη στον επισιτισμό
    347. Νεκτάριος Μοίρας
    348. Νιαρχάκος Νιάρχος Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούπολης
    349. Νίκα Γεωργία, Εργαζόμενη, Καματερό
    350. Νικητόπουλος Στέλιος, Δημοσιογράφος
    351. Νικος Αρκουδης φοιτητής μηχανικος Η/ΥΠάτρα
    352. Νίκου Δονάτος, Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου
    353. Νομικός Οδυσσέας, άνεργος, Αθήνα
    354. Νταλιάνη Κατερίνα φοιτήτρια Γεωπονικής
    355. Ντόβα Μυρτώ, φοιτήτρια Φιλοσοφικής
    356. Ντόβα Μυρτώ, φοιτήτρια Φιλοσοφικής
    357. Ντρενογιάννη Αντωνία, φοιτήτρια
    358. Ντρενογιάννη Κωνσταντίνα, καθηγήτρια Χημείας
    359. Ντυμένος Νίκος, φοροτεχνικός
    360. Ντυμένου Αικατερίνη, φοιτήτρια
    361. Ξανθάκη Αλίκη, ιδιωτική υπάλληλος, Ιεράπετρα
    362. Ξάνθη Βασιλική, Δημόσιος Υπάλληλος
    363. Ξυπολιτάκος Ιωάννης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πειραιάς
    364. Οικονομίδης Χαράλαμπος, φοιτητής Χημικού, Ιωάννινα
    365. Ορφανίδης Χρήστος, φοιτητής Πληροφορικής
    366. Παγκάκη Λία, Διοικ.Υπάλληλος ΕΚΠΑ, Αθήνα
    367. Πάλλας Αριστείδης, χημικός
    368. Πάλλης Νίκος, Τρ. Υπαλληλος
    369. Παναγιωτόπουλος Θοδωρής, Καισαριανή/ Ιδιωτ. Υπάλληλος
    370. Παναγιωτόπουλος Νίκος Γ.
    371. Παναγιώτου Λάμπρος, φοιτητής ΔΠΘ, Ξάνθη
    372. Παναρέτου Δημήτρης, Χαλάνδρι
    373. Πάνης Χαράλαμπος (Μπάμπης), Πρέβεζα μέλος ΔΣ Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου
    374. Πανουσόπουλος Ανδρέας, Αυτοκινητιστής
    375. Πανουσοπούλου Ράνια   Δημόσιος Υπάλληλος Αθήνα
    376. Πανταζόπουλος Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός, Ιωάννινα
    377. Πανταζόπουλος Θοδωρής, φοιτητής
    378. Παντελεάκη Ιωάννα, δημ. Υπάλληλος
    379. Πάντος Σωκράτης, φοιτητής
    380. Παπαβασιλείου Παύλος, ιατρός, Ν. Ηράκλειο Αττικής
    381. Παπαγεωργίου Θέμης, εκπαιδευτικός αγγλικών, Πάτρα
    382. Παπαδάκης Γιάννης, Κατεχάκη
    383. Παπαδάκης Γιώργος, Τρίκαλα/ Αρχιτέκτονας
    384. Παπαδάκης Δημήτρης, φοιτητής Φυσικού
    385. Παπαδάκης Κώστας, δικηγόρος
    386. Παπαδήμα Άντα, φοιτήτρια Νομικής
    387. Παπαδήμα Άντα, φοιτήτρια Νομικής
    388. Παπαδόγιαννης Βαγγέλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πετρούπολη
    389. Παπαδόπουλος Διονύσης, φοιτητής Νομικής Κομοτηνής
    390. Παπαδόπουλος Θάνος, μηχανικός
    391. Παπαδοπούλου Ελισάβετ,δασκάλα και αιρετή εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο ΑΠΥΣΠΕ Πελοποννήσου, Μολάοι Λακωνίας
    392. Παπαδοπούλου Χρυσούλα, Δασκάλα
    393. Παπαευσταθίου Νίκος, φοιτητής
    394. Παπάζογλου Αθανάσιος, Άνεργος, Αθήνα
    395. Παπακωνσταντινόπουλος Παναγιώτης, Νευρολόγος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αιγίου
    396. Παπακωνσταντινοπούλου Κωνσταντίνα, ειδικευόμενη γιατρός
    397. Παπαλεξίου Γιώργος, οικονομολόγος
    398. Παπαναγιωτου Γιάννης, Ιδ. Υπάλληλος
    399. Παπανικολάου Γιώργος, φοιτητής Τοπογράφος ΕΜΠ, διαμερισματικός σύμβουλος 3ουδιαμερίσματος Περιστερίου
    400. Παπανικολάου Πάνος, Νευροχειρουργός, Γενικός Γραμματέας ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας), Μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά), Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου
    401. Παπασπύρου Νίκος, εκπαιδευτικός, Χολαργός, Αθήνα
    402. Παπαστεφανάτος Στάθης, Συνταξιούχος Χημικός
    403. Παπαστεφανάτος Στάθης, συνταξιούχος Χημικός
    404. Παπαστεφανάτου Ελένη, Συνταξιούχος Χημικός
    405. Παπαχατζής Ηλίας, εκπαιδευτικός, Γαστούνη
    406. Παπαχρόνης Θοδωρής, φοιτητής Φυσικού
    407. Παππά Ιωάννα, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος ΔΣ συλλόγου δασκάλων Περιστερίου
    408. Παππά Μαρία, αγρότισσα, Ιωάννινα
    409. Παππάς Κώστας, συνταξιούχος ΔΕΗ, Ιωάννινα
    410. Παππάς Χρήστος, κτηνοτρόφος, Ιωάννινα
    411. Παρασκευάς Σωτήρης
    412. Πάσχος Γιώργος, Αθήνα/ Φοιτητής
    413. Πάσχος Γιώργος, Φοιτητής τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ
    414. Πατούλη Κρυσταλίά, Δημοσιογράφος – σύμβουλος ανθρωπίνων σχέσεων, Αίγινα
    415. Πατρικίου Κατερίνα, Δημ. Υπάλληλος, Πετρούπολη
    416. Πατρώνα Στέλλα, Δικηγόρος, Πειραιάς
    417. Πατσούρας Σάκης, φυσικός, Ιωάννινα
    418. Πατσούρας Χρήστος, πολιτικός μηχανικός, Ιωάννινα
    419. Παυλής Στρατής, Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ανταρσία στο Αιγαίο», στο ΠΣ Βορείου Αιγαίου
    420. Πεπόνη Αρτεμισία, συνταξιούχος δημοσίου, Ιωάννινα
    421. Περαντζάκης Βασίλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγ. Ανάργυροι
    422. Περπινιά Σοφία, Κολωνός / Αριστερή Πρωτοβουλία Τεχνικών (ΣΜΓ)
    423. Πετούσης Σπύρος, συνταξιούχος ΤΕΒΕ
    424. Πετράκης Γιώργος, Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας
    425. Πετριτσοπούλου Αθανασία εκπαιδευτικός Ελληνικό, Αθήνα
    426. Πετροκόκκινος Λουκάς, Δρ. Φυσικός/Ακτινοφυσικός, μέλος ΕΤΕΠ Εργ. Πυρηνικής Φυσικής, Πανεπιστήμιο Αθήνας
    427. Πέτρου Αλεξάνδρα, συνταξιούχος Δημοσίου
    428. Πισίνας Γιώργος, φοιτητής ΑΣΟΕΕ
    429. Πιτσαλίδης Χρήστος, ιδιωτικός υπάλληλος
    430. Πιττάς Βασίλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος κάτοικος Πάρου
    431. Ποδάρα Ναταλία, σπουδάστρια ΤΕΙ
    432. Πολυχρονιάδη Στέλλα, Ιδ. Υπάλληλος
    433. Πολυχρονιάδης Δημήτρης, Δάσκαλος
    434. Πολυχρονόπουλος Πάνος, μέλος Ε.Γ. ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ
    435. Πουλής Κώστας, Μουσικός–Εκπαιδευτικός
    436. Πουλιός Σωκράτης, Διπλωματούχος Μηχανικός
    437. Πουρλίδας Σταύρος
    438. Πράσσος Στέφανος υποψ. Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την «Αριστερή συμπόρευση για την Ανατροπή-Ανταρσία στη Δυτική Μακεδονία
    439. ΠρέπηΆλκηστις, αρχιτέκτονας μηχανικός
    440. Ρακκά Πανωρέα, οικιακά, Ιωάννινα
    441. Ράπτης Γιάννης, συνταξιούχος μηχανικός, Ιωάννινα
    442. Ράπτης Σταύρος, Εποχικός Ιδ. Υπάλληλος, Πρέβεζα
    443. Ράτσικα Άννα, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, Ιωάννινα
    444. Ράφτη Ελένη, λογίστρια, μέλος ΕΛΕΠΑ
    445. Ράφτης Δημήτρης, συνταξιούχος
    446. Ρέμος Βασίλης, υπ.διδάκτωρ τμήματος νηπιαγωγών, Ιωάννινα
    447. Ρέππα Βενετία, Εκπαιδευτικός, Ίλιον
    448. Ρέππα Ντίνα, γραμματέας ΣΕΠΕ «Ο Αριστοτέλης»
    449. Ρέππας Χρήστος, Δάσκαλος-Συνδικαλιστής, Αίγινα
    450. Ρηγόπουλος Γιώργος, μέλος Επιτροπής ενάντια στην εξόρυξη
    451. Ρηγόπουλος Φραγκίσκος,μηχανικός μέλος Επιτροπής ενάντια στην εξόρυξη
    452. Ρίζος Αναστάσης, φοιτητής
    453. Ρίζος Γιώργος, Έμπορος
    454. Ρίζος Μιχάλης, Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου
    455. Ρίζου Ντορέττα, Γραμματέας Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων Παν/μίου Ιωαννίνων
    456. Ρίζου Φωτεινή, φοιτήτριαεργαζόμενη στον επισιτισμό
    457. Ροσέτος Ιάσονας, φοιτητής
    458. Ρούμπας Σπύρος, φοιτητής
    459. Ρουσιάς Γιάννης, ιδ. υπάλληλος, Αθήνα
    460. Ρούσσης Δημήτριος, φοιτητής ΕΜΠ
    461. Ρωμάνου Λιάνα, άνεργη
    462. Σαββανάκη Βάσω,χημικός φαρμακοϋπάλληλος
    463. Σάββας Γεωργίου
    464. Σακελλαροπούλου Αθηνά, εκπαιδευτικός Π.Ε
    465. Σάμαρης Μιχάλης, Καισαριανή/ μεταπτυχιακός
    466. Σάμιος Παναγιώτης, δάσκαλος
    467. Σαμοθρακίτης Παναγιώτης, Άνεργος, Πετρούπολη
    468. Σαμοθρακίτης Παναγιώτης, φοιτητής
    469. Σαμπάνης Άγγελος φοιτητής Γεωπονικής
    470. Σάντα Όλγα, άνεργη
    471. Σαντάβας Απόστολος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Νεοχώρι Χαλκιδικής
    472. Σαουσόπουλος Αντώνης, φοιτητής
    473. Σαπουνζής Κών/νος, Ερευνητής στις Φυσικές Επιστήμες
    474. Σαράντης Γιάννης, Ηλιούπολη
    475. Σαράντης Γιώργος, Αθήνα/ Ηλεκτρολόγος
    476. Σέρμπος Σταύρος, καθηγητής μαθηματικών Β/εκπαιδευσης, Ιωάννινα
    477. Σέρμπου Ναυσικά, καθηγήτρια ξένων γλωσσών, Ιωάννινα
    478. Σέχου Ερτγκρένι, Φοιτητής, Αγ. Ανάργυροι
    479. Σιαμαντζιούρας Άκης, περιβαλλοντολόγος – δρ. Οικολογίας
    480. Σιαπάνης Ανδρέας, Ιδ. Υπάλληλος
    481. Σιατήρα Ευαγγελία, φοιτήτρια Ιωάννινα
    482. Σιάχου Ελένη, φοιτήτρια
    483. Σιδέρη Ζωίτσα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
    484. Σιδηρόπουλος Χρήστος, άνεργος, Θεσσαλονίκη
    485. Σίμος Νίκος, Δασολόγος, Πικέρμι
    486. Σινιόσογλου Ιορδάνης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγ. Ανάργυροι
    487. Σιούλας Χρήστος, Πετρούπολη
    488. Σιούτης Σπύρος, πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας (Περιφέρεια Ηπείρου)
    489. Σκαρλάτος Βάιος, Μεταφορέας
    490. Σκλήρης Κώστας Φοιτητής Γεωπονικής
    491. Σκλήρης Κώστας, φοιτητής
    492. Σκουλαρίκη Ιωάννα, άνεργη
    493. Σκουλαρίκος Γιάννης, άνεργος,Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας
    494. Σκουνάκη Αρετή,δικηγόρος, μέλος ΔΣ του ΔΣΘ
    495. Σμήλιος Ηλίας, δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
    496. Σπανούδης Δημήτρης, εκπαιδευτικός Γ΄ΕΛΜΕ, Θεσσαλονίκη
    497. Σπυρίδου Ελισάβετ, ψυχολόγος, Αθήνα
    498. Σπυρόπουλος Τάσος, Πολιτικός Μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μαρουσιού
    499. Στάγκος Κωνσταντίνος, οργανωτικός γραμματέας Σωματείου Συνταξιούχων «Συσπείρωση»
    500. Σταθακόπουλος Μιχάλης, 8ο ΓΕΛ Αθήνας
    501. Στάθη Αγγελική, δικηγόρος
    502. Σταθόπουλος Γιάννης, Αγ. Ανάργυροι
    503. Σταθόπουλος Χρήστος, Γέρακας
    504. Σταμούλης Δημήτρης, μέλος ΕΣΠΗΤ
    505. Σταυροπούλου Άννα-Μάγια, εκπαιδευτικός, Αγία Παρακευή Αττική
    506. Σταχούλης Νίκος, συνταξιούχος, Μέτσοβο
    507. Στεφανάκης Γιώργος, οικονομολόγος, μισθωτός
    508. Στεφανάκος Σταμάτης. Ανένταχτος πολίτης
    509. Στεφανίδου Σοφία, εκπαιδευτικός ΠΕ02, αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
    510. Στεφανόπουλος Άκης, εργαζόμενος στον επισιτισμό
    511. ΣτρατηγοπούλουΑναστσσία
    512. Στυλιανίδης Αριστείδης, ιδιωτικός υπάλληλος
    513. Στυλιανίδου Πολυξένη συνταξιούχος Δημοσίου
    514. Συλαϊδής Βασίλης, μηχ. ηλεκ. μηχανικός, μέλος ΔΣ Σωματείου εργαζομένων ομίλουINTRACOM
    515. Συμβουλόπουλος Ανδρέας, Συνθέτης, Πιανίστας
    516. Συνδρεβέλη Βούλα, Συνδικαλίστρια, πρ. μέλος Διοίκησης Εργατικού Κέντρου
      Ιωαννίνων
    517. Συριόπουλος Μπάμπης , Ίλιο
    518. Τακαδόπουλος Λάζαρος, Ιδ. Υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
    519. Τεμπονέρα Δήμητρα, φιλόλογος
    520. Τζαμαδάνης Γιώργος,επίτιμος δικηγόρος πρώην μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ
    521. Τζαχρήστας Νίκος, εργάτης στην χημική βιομηχανία
    522. Τζιάλλας Γιάννης μουσικός
    523. Τζίμας Μιχάλης, Γραμματέας Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, Γιάννενα
    524. Τζιμογιάννης Ιωάννης, Γιατρός/Διευθυντής ΝοσοκομείουΧατζηκώστα, Ιωάννινα
    525. Τζιορτζιώτης Νίκος, φοιτητής
    526. Τζιορτζιώτης Σταύρος, Δημοτικός Συμβουλος Βύρωνα
    527. Τζιουβάρα Ολύβια, Αμπελόκηποι/Attack στην ανεργία και την επισφάλεια
    528. Τζουβελέκης Δημήτρης Πρόεδρος Σωματίου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Βοιωτίας
    529. Τζωάννου Αγγελική συνταξιούχος
    530. Τολιόπουλος Διονύσης, Αλεξάνδρεια
    531. Τουλγαρίδης Κώστας, πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Κ. Σωτηρίου
    532. Τουλουμτζίδης Χρήστος, άνεργος
    533. Τουμαράς Δημήτρης, Νοσηλευτής, πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου
    534. Τραγά Στέλλα, εκπαιδευτικός
    535. Τριανταφύλλου Ειρήνη, Ιδ. Υπάλληλος, Δουβλίνο (Ιρλανδία)
    536. Τριανταφυλοπούλου Χριστίνα, Γεωπόνος Μέλος ΔΣ εργαζομένων στο Υπουργείο Γεωργίας
    537. Τριαντοπούλου Κων/να, Άνεργη, Πετρούπολη
    538. Τρούλη Αντιγόνη, εκπαιδευτικός, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Ηρακλείου
    539. Τσαβαλος Θωμας, πολιτικόςμηχανικός- ΠροέδροςξενοδόχωνΛίμνηςΠλαστήρα
    540. Τσαμπουλατίδης Χρήστος, ψυχολόγος
    541. Τσάνος Ευάγγελος, δημοτικός υπάλληλος, Παρακάλαμος Ιωαννίνων
    542. Τσαρούχα Δημητρα, εκπαιδευτικος, Θήβα
    543. Τσεσμετζής Παντελής, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγ. Ανάργυροι
    544. Τσιαβάρας Βασίλης
    545. Τσιγγέλη Ηλιάνα, Πολιτικός Μηχανικός, Ιωάννινα
    546. Τσίκαδης Γιάννης, Γκύζη/ Φοιτητής
    547. ΤσιρωνάΑρχοντούλα, Φαρμακοποιός, μέλος ΔΣ ΦΣΑ
    548. Τσίτσος Άρης, εκπαιδευτικός, πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λασιθίου «Μ. Λιουδάκη», αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου, Ιεράπετρα
    549. Τσίτσος Τάκης, δικηγόρος
    550. Τσολάκ Μουσταφά, Δημοσιογράφος-Μεταφραστής, Κομοτηνή
    551. Τσούκαλης Σπύρος, Συνταξιούχος, Αγ. Ανάργυροι
    552. Τσούλος Παναγιώτης,άνεργος, Ιωάννινα
    553. Τσώλη Ελεάννα
    554. Τώνης Κωνσταντίνος, δημοτικός υπάλληλος, Δελβινάκι Ιωαννίνων
    555. Φανουράκης Μανώλης, ιδιωτικός υπάλληλος
    556. Φεφέ Ρεβέκκα, άνεργη φιλόλογος, Αθήνα
    557. Φιλιππόπουλος Γρηγόριος, ελεύθερος επαγγελματίας
    558. Φλέγκας Ευθύμης, φοιτητής ΕΜΠ
    559. Φουντουλάκης Μάνος, υπάλληλος Φαρμακείου, Μονεμβασία
    560. Φωτιάδης Ηλίας, Εργοδηγός
    561. Φώτιος Φώτος, Πολιτικός Μηχανικός
    562. ΧαϊλατζίδηςΓιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας
    563. Χαϊντούτης Χάρης, Φοιτητής, Ίλιον
    564. Χαιρέτης Χάρης, οικονομολόγος
    565. Χακλής Στέφανος, Συνταξιούχος
    566. Χαλιμούρδα Αντιγόνη μέλος ΕΛΜΕ Βοιωτίας
    567. Χαλιμούρδα Αντιγόνη μέλος ΕΛΜΕ Βοιωτίας
    568. Χαντζή Μαρία, Φιλόλογος, μέλος Συλλόγου Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών, Θεσσαλονίκη
    569. Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης, δημοσιογράφος
    570. Χαρώνης Παναγιώτης, Άνεργος, Ίλιον
    571. Χατζηδάκης Διονύσης, πολιτικός μηχανικός, Χανιά
    572. Χατζηθωμάς Κωνσταντίνος, φοιτητής
    573. Χατζηλέρης Κώστας, Ιδ. Υπάλληλος, γεωλόγος ΕΚΠΑ
    574. Χατζημανωλάκης Μιχάλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Χανιά
    575. Χολέβας Γιάννης, Πολιτικός Μηχανικός/Μηχανικός Περιβάλλοντος, Ιωάννινα
    576. Χολέβας Ευριπίδης, συνταξιούχος υπάλληλος ΟΕΚ, Ιωάννινα
    577. Χουβαρδάς Μπάμπης, Κυψέλη/ Κινηματογραφιστής
    578. Χούπας Γιάννης, Φιλόλογος
    579. Χρήστου Δήμητρα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια
    580. Χριστοδουλάκης Χρήστος, Ιδιωτικός υπάλληλος, Σάμος
    581. Χριστόπουλος Κώστας, μεταπτυχιακός φοιτητής
    582. Χρυσανθόπουλος Θάνος, Βύρωνας/ Φοιτητής
    583. Χρυσανθόπουλος Θάνος, φοιτητης ΤΞΓΜΔ, Κέρκυρα
    584. Χρυσαφίδης Χαρίτων, άνεργος
    585. Χρύσης Νικόλαος, πρώην Πρόεδρος Οικοδόμων, Ιωάννινα
    586. Χρυσικού Γιαννούλα, μέλος της Αριστερής Παρέμβασης καθηγητών Λευκάδας
    587. Ψύλλου Καίτη, συνταξιούχος, Αθήνα
    588. Ψυχογιού Ελευθερία, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Αμοργός

Σχολιάστε